Yaşam

Yaz mutfağında başlar

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve Karadeniz’in coşkusunu 3 gün boyunca keyifli konserlerle ağırlayacak olan Klasik Yaz Kadırga Festivali yarın başlıyor.

Gölcük Belediyesi Klasik Kadırga Yayla Şenlikleri bu yıl Karadeniz coşkusunu ilçeye taşıyacak. Müziğinin yıldız isimlerini konuk edecek şenlikler, yarın akşam Zeynep Lider konseriyle başlayacak. 21-22-23 Temmuz ortasında yapılacak şenliklerde tam bir horon ve müzik ziyafeti yaşanacak. Karadeniz’in ünlü sanatçıları; Zeynep Lider, Sinan Yılmaz, Mehmet Tak, Hızır Dinçer ve birbirinden değerli yerel sanatçıların seslendirdiği müziklerle Yaz Kadırga’da coşku zirveye ulaşacak.

ZİYARETÇİLER HORON VE MÜZİKLE KEYİF ALACAK

Yöresel kıyafet ve yemeklerin tanıtılacağı Yaz Kadırga Şenliği’nde ziyaretçiler yine doyasıya eğlenecek. Kadırga Şenliklerinde; 21 Temmuz Cuma günü; Zeynep Lider, Cemil Sandıkçı, Laz Esat, Bahattin Kılıç, Onur Özkan, Yücel Aktaş, 22 Temmuz Cumartesi; Sinan Yılmaz, Fatih Şerit, Ali Öztürk, Mehmet Durak, Ergüven Kılıç, Ahmet Bayraktar, 23 Temmuz Pazar günü; Mehmet Tak, Hızır Dinçer, Engin Çeb, İsmail-Ercan Pustu, Ali Otan, Selim Kasapoğlu, Batuhan İkiz ve Gökhan Kaya sahne alarak seyirciye müzik ziyafeti sunacak.

BAŞKAN SEZER TÜM GÖLCÜK MİSAFİRLERİNİ FESTİVALLERE DAVET ETTİ

Kadırga’nın bu yıl Karadeniz coşkusuna ev sahipliği yapacağını belirten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşerilerini Yaz Kadırga Şenliği’ne davet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu