Yaşam

Türk Turizminin Yenilikçi Yüzü: Necati Dayan ile NCT Media & Marketing

Türkiye’nin turizm potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve destinasyonları etkin bir şekilde tanıtmak için çalışmalarını sürdüren NCT Media & Marketing, Necati Dayan liderliğinde sektöre yeni bir soluk getiriyor. Yenilikçi yaklaşımları, geniş portföyü ve dinamik ekibi ile tanınan şirket, turizmin ülke ekonomisine katkısının bilincinde olup, yaptığı işbirlikleri ile sektörde fark yaratmaktadır.

Necati Dayan, NCT Media & Marketing’in başarısını ve turizm departmanındaki rolünü şu sözlerle değerlendirdi: “Turizm sektörü, ülke ekonomisinin büyümesinden istihdam yaratılmasına kadar birçok alanda önemli katkılar sağlıyor. NCT Medya olarak bizler & Pazarlama olarak turizmin bu potansiyelinden en iyi şekilde faydalanmak için çalışıyoruz.Turizmi ve destinasyonları en etkin şekilde tanıtmak için çalışıyoruz.Geniş bilgi birikimimiz ile ülke tanıtım ajansları, valilikler ve belediyeler ile işbirlikleri kurarak turizmin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. portföy ve deneyimli ekip.”

NCT Media & Marketing’in farklı sektörlerde 100’den fazla seyahat acentası, otel ve havayolu şirketi ile yaptığı işbirliklerine vurgu yapan Dayan, şirket olarak sundukları geniş hizmet yelpazesi hakkında şunları söyledi: “Medya planlamasından satın almaya, tanıtım çalışmalarından basın gezilerine, new line travel Etkinliklerden PR ve konser organizasyonlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz.Turizm sektörünün öncülerine özel çözümlerimizle her iş birliğini bir başarı hikayesine dönüştürüyoruz.”

Dayan, NCT Media & Marketing’in uluslararası arenadaki etkinliğine de vurgu yaparak, “Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki birçok firmaya Türk ortaklığı sağlıyoruz. Türkiye’nin turizm cazibesi daha da artıyor.” söz konusu.

NCT Media & Marketing, turizmdeki liderliği, yenilikçi yaklaşımı ve geniş hizmet yelpazesi ile gelecekte adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Daha fazla bilgi için: https://nct.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu