Haber

Osmangazi Meydanı gün sayıyor

BURSA (İGFA) – TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Osmangazi Belediyesi’nin proje kapsamındaki meydan ve katlı otoparktan oluşan çoklu projesini inceledi. Bursa’nın programı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Varank’a Osmangazi Meydanı Kentsel Tasarım Projesi hakkında sunum yaptı. Ziyarette Dündar’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Kamil Bayramiç ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da hazır bulundu. Dündar, Osmangazi Meydanı Kentsel Tasarım Projesi’nin 2 bin araçlık otoparkı, meydanı, camisi ve sosyal yaşamı destekleyecek birimleriyle Bursa’ya vizyon getireceğini belirtti.

Sunumun ardından belediye binasının hemen yanındaki Osmangazi Meydanı’na giderek projeyi yerinde inceleyen Varank, AK Partili belediyeciliğin en güzel örneklerinden birinin Osmangazi’de hayata geçirildiğini söyledi. Osmangazi’nin Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Varank, “AK Parti Belediyesi olarak belediye başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımızın nefes alabileceği, güzel vakit geçirebileceği hizmetler sunmak için çabalıyoruz. Bu anlamda Osmangazi Meydanı vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebilecekleri güzel bir eser olarak Bursa’ya kazandırılıyor. Ocak ayından itibaren Bursalı hemşerilerimiz rahat nefes alabilecekleri bu güzel meydana sahip olacaklar. Şu anda büyük bir titizlikle üzerinde çalışılıyor. Osmangazi Meydanı inşallah şehrimizin yeni destinasyonu olarak hizmet verecek. “İyi şanlar.” söz konusu. Varank, 4 katlı yer altı otoparkının kentteki trafik yükünü de azaltacağını kaydederek, vizyon projeden dolayı Belediye Başkanı Dündar ve ekibini tebrik etti.

Bursa’nın yeni vitrini Osmangazi Meydanı

1. etapta 1.500, 2. etapta ise 2.000 araçlık kapalı yer altı otoparkıyla bölgenin mevcut otopark ihtiyacını karşılayacak. Park et devam uygulamasıyla otoparka bırakılan araçlar sayesinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi ile şehir merkezindeki araç trafiği de azalacak.

haberuludere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu