Haber

Nefret ettiği burçları sıralayan Gupse Özay, “Konuşmayı hemen keserim” deyince herkes ayağa kalktı!

Yeni filmi Lohusa’yı duyurduğu günden bu yana gündemden düşmeyen Gupse Özay, Bu Gece programında İbrahim Selim’le yaptığı burç itirafıyla bu kez gündem oldu!

Doğallığı, sempatikliği, başarılı oyunculuğu ve filmleriyle her an yüzümüzde kocaman bir gülümseme bırakan Gupse Özay’ın yeni filmi bugün vizyona girdi!

Gupse Özay’ın uzun süredir birlikte olduğu Barış Arduç ile 2020 yılında evlendiğini mutlaka biliyorsunuzdur.

İki yıl sonra artık iki yaşına girecek olan tatlı kızları Jan Asya’yı kucaklarına aldılar!

Hem romantizm hem de aşk kokan bağlantılarıyla sık sık gündeme gelen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, son dönemde çekirdek aile anılarıyla da çok konuşuluyor!

Ancak birkaç haftadır kafamızı çevirdiğimiz her yerde Gupse Özay’ı görmemizin sebebi, kendi hamileliği ve hamilelik sonrası süreci baz alarak yazdığı ve bugün vizyona giren “Lohusa” filmidir.

Geçtiğimiz günlerde Lohusa’nın galasında Barış Arduç ve Gupse Özay’ın aşk dolu ruh hallerinden, grubun tatlılığına ve röportajlara kadar her ayrıntı çok önemliydi, karşılaşmışsınızdır.

Filmi vizyona girdiği günden bu yana neredeyse tüm programların ana konuğu olan ve izleyicilerle buluşan Gupse Özay, bu kez İbrahim Selim’le Bu Gece programında söyledikleriyle sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

“Konuşmayı hemen keseceğiniz burçlar var mı?” Sorusunu soran İbrahim Selim’e Akrep, Yengeç ve Balık yanıtını veren, etrafı bu burçlarla çevrili olmasına rağmen nefretini kusan Gupse Özay’a her zamanki gibi katılanlar da oldu… ?

Bakalım kim ne söylemiş! ?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu