Teknoloji

Diablo 4 Sezon 3 Yenilikleri Tanıtıldı

Blizzard Entertainment’ın resmi sitesinde paylaştığı detaylarla Diablo 4 Era 3 yenilikleri Ortaya çıktı. Peki yeni dönemde bizi neler bekliyor?


İlginizi Çekebilir:  Yeni Dead by Daylight Oyunu Tanıtıldı


Diablo 4 Sezon 3’te neler yeni olacak?

23 Ocak 2024 Salı günü saat 21:00 CET civarında başlayacak olan Diablo 4 Sezon 3, İnşaat SezonuPeki Bina Sezonu denir. Verilen bilgilere göre kadim güçler Sığınağı tehdit ediyor ve yoldaşımız Senechal’in (robot köle) desteğiyle Kehjistan çölleri altındaki Yapılarla (mekanik yaratıklar) yüzleşmek ve lanetli tehdidi ortadan kaldırmak bize düşüyor.

Yeni dönemde Yapılarla karşılaşacağımız Zoltun Kulle ve Ayuzha tarafından geliştirilen Vault isimli özel zindanlar bizleri bekliyor olacak. Mahzen tipi zindanlar bize, Yoldaşlarımızı geliştirebileceğimiz Yönetim ve Dönen Taş dahil olmak üzere özel ödüller verecek. Öne çıkan yenilikler şu şekilde sıralanıyor:

  • Zoltun Kulle ve Caldeum’lu Ayuzhan tarafından yaratılan Dokuma Tezgahı olarak bilinen kadim teknoloji, Demon Malphas tarafından gasp edildi. Bu orijinal görev serisinde Malphas’ı ve onun ölümcül yapılarını yenmek için Zoltun’un eski ortağı Ayuzhan ile takım kurun.
  • Yapılara karşı savaşınızda merkez üssünüz olacak, Kehjistan’ın altındaki yeni şehir merkezi Hol’u ziyaret edin.
  • Oyun tarzınıza göre kişiselleştirebileceğiniz Sezonluk Görev Serisi sırasında yanınızda savaşacak kendi Seneschal Yoldaşınız olacak.
  • Mahzenlerde bulduğunuz sihirli Yönetim ve Ayar Taşlarını kullanarak Seneschal’inizi geliştirebilirsiniz. Yönetici Taşlar, Seneschal’inizin hangi baskınları yapacağını belirler; Ayar Taşları bu yetenekleri geliştirir ve daha yüksek düzeyde faydalar sağlar.
  • Mahzenler, çeşitli temel Tehlikeler ve yeni bir canavar ailesi olan Yapılar ile dolu yepyeni bir zindan türüdür. Kabus Kasalarının kilidi Dünya Seviye 3’te açılır.
  • Mahzen’e girdiğinizde, elinizdeki Koğuş İncilerini, Mahzenlerin zenginliklerine erişmenizi sağlayan özel katmanlı bir kutsama olan Zoltun’un Savunması ile kutsanacak şekilde dönüştürebilirsiniz. Eğer İçinizdeki Tehlikelerin tuzağına düşerseniz birikimlerinizi yavaş yavaş kaybedersiniz. Savunma İncilerini Zoltun’un Savunması ile takas ederek riski artırabilirsiniz, ancak başarı durumunda ödülünüz artacaktır.
  • Koruma İncileri, ana dünyadaki Gizemli Sarsıntılar sırasında Elit Yapılar yok edilerek elde edilir.

Skor Tabloları ve Kalite Güncellemeleri

  • Şiddetli Test, İnşaat Sezonu başladıktan sonra çıkıyor! Deneme, oyuncuların liderlik tablosunda zirveye ulaşmak için çabalayacağı, haftalık olarak değişen sabit bir zindan türüdür. Haftanın en yüksek puanları, Kadim Eserler Salonu’nda kalıcı bir yer kazanıyor. Gelecekteki bir güncellemede açıklanacak daha fazla ayrıntı için bizi takip etmeye devam edin.
  • Cehennem Dalgaları artık her saat başı 5 dakikalık mola dışında her zaman aktif olacak.
  • Bilgisayar kullanan oyuncular artık klavyelerindeki WASD tuşlarına basarak Sanctuary’de gezinebilirler.
  • Artık ekstra bir Saklama Sekmesi mevcut. Beceri ağacının yeniden dağıtılması, Altın ticareti sırasındaki arayüz, Buz Canavarı çağırma öğesi düşme oranının arttırılması ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu