Ekonomi

MediaMarkt Türkiye’nin Yeni Teknoloji Deneyim Mağazası Tech Arena’yı Özel Kampanyayla Açıyor

Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt’ın 29 Ekim’de Marmara Park AVM’de açacağı Tech Arena konsept mağazasını ziyaret edenler açılışa özel kampanyadan yararlanabilecek.

Geniş ürün yelpazesiyle teknoloji tutkunlarına konforlu alışveriş keyfini yaşatan Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Cumhuriyetin 100. yılında deneyim odaklı yeni konsept mağazasını Türkiye’de açıyor. 29 Ekim’de tüketicilerle buluşacak mağaza, MediaMarkt’ın Türkiye’deki ilk Tech Arena konsept mağazası olacak.

MediaMarkt ayrıca Tech Arena konsept mağazasının açılışına özel çeşitli kategorilerde 2 günlük bir açılış kampanyası düzenleyecek. 29-30 Ekim tarihlerinde Tech Arena mağazasında geçerli olacak açılış kampanyası kapsamında;

  • Apple Iphone 11 64 GB Akıllı Telefon 21.999 TLitibaren,
  • Lenovo IDEAPAD Dizüstü Bilgisayar 12.499TLitibaren
  • Philips 50PUS8808/ Smart 4K UHD LED TV Uydu Alıcılı 18.999 TLitibaren,
  • Dyson V8 Akülü Dik Elektrikli Süpürge 9.999 TLitibaren
  • Tefal FW201 EASY FRY Fritöz 7.299 TLitibaren
  • Bosch SMS4IKI51T Bulaşık Makinesi 12.499TLSatışa sunulacak.

“Markaların ve Teknolojinin Evi” olarak konumlanan bu yeni konsept, tüketiciler ile markalar arasında köprü görevi görecek ve her iki tarafa da benzersiz bir deneyim yaşatacak. 6500 m2 alana sahip satış alanında 19 farklı ünlü markanın butikleri ve küçük deneyim alanlarıyla son teknolojileri ziyaretçilerle buluşturacak mağaza, tüketicilere teknolojiye dokunarak eserleri doğrudan deneyimleme fırsatı sunacak. benzersiz bir atmosferde trendler.

Dünyada 7’nci, Türkiye’de ise ilk konsept mağazasını açacak olan MediaMarkt, Tech Arena mağazasıyla müşteri deneyimine odaklanarak tüketicilere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu