Haber

Eskişehir’de kadını 12 yerinden bıçaklayan saldırganın görüntüleri ortaya çıktı

ESKİŞEHİR’de uzaklaştırma kararı bulunan Fatih Durmaz’ın eski sevgilisi Fatih Durmaz (42) spor Antrenörü Gamze C.’yi (34) 12 yerinden bıçaklayarak yaraladığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görsellerde; Durmaz’ın arkadaşıyla birlikte sokakta bekleyen Gamze C.’nin peşinden koşarak yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü. Gamze C.’nin avukatı Kübra Bozer, saldırının planlı olduğunu belirterek, “Canavarca bir hareket olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bıçağı 1-2 değil 15-16 kez savuruyor” dedi.

Fatih Durmaz, 2 Haziran 2022’de Tepebaşı ilçesine bağlı Hoşnudiye Mahallesi’nde, tartışmaya göre peşine düştüğü eski sevgilisi spor hocası Gamze C.’yi 12 bıçak darbesiyle yaraladı. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne Tedavi altına alınan Gamze C.’nin ellerini ve parmaklarını kullanamadığı belirtildi. ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan gözaltına alınarak tutuklanan Durmaz’ın çok sayıda kabahati olduğu öğrenildi. Gamze C.’nin de Durmaz için 6 ay uzaklaştırma talimatı verdiği belirtildi.

Saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görsellerde; Fatih Durmaz’ın arkadaşı Ayşe S. ile sokakta bekleyen Gamze C.’nin peşinden koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı, ardından da kaçtığı anlar yaşandı. Müvekkilinin bilek tendonlarının kesildiğini bu nedenle ellerini kullanamadığını söyledi. Bozer, “Gamze dün taburcu oldu çok şükür. Yarın tekrar estetik operasyon için görülecek. El fonksiyonuna kavuşsa da, gelmese de elin durumu kesin olacak. Çünkü ellerinden ameliyat olmayı bekliyor. Şu anda elleri bileklerine kadar sıvalı, parmakları işlevsiz durumda, “Ağabeyi ve annesine bağımlı olarak temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Yarın net bir şey söyleyebiliriz. Bize göre maalesef ciddiyeti devam ediyor. Çünkü ellerini kullanıp kullanmadığı henüz kesin değil. Olaya ait görüntüde sanık müvekkilimi 15-16 kez bıçaklıyor. O titriyor. Elleriyle korumaya çalışırken tendonları koptu. Bu yüzden şu anda parmaklarını tutmuyor çünkü iki elindeki tendonlar kopmuş durumda. Doktorlar, ameliyat ve fizik tedaviden sonra sağlığına kavuşacağını umuyor” diyen Bozer, “Sayıma göre 15-16 bıçak var. Sanık onları eliyle sopalıyor ve bıçaklıyor. Görselde; Çakışıp çakışmadığı belli değil. Ne yazık ki bu, canavarca bir hisle öldürmeye teşebbüs ettiğini gösteriyor. Arkadan koşarak gelir. Açıkçası takip edildi. Aslında bir uzaklaştırma kararımız vardı; 6 aylık. Bir ay önce aldığımız bir karar. Yaklaşmak, rastgele bir bağlantı haline gelmek yasaktı. Bıçakla koştu ve arkasından koştu. Bunu canavarca çözdüğünü düşünüyoruz. Çünkü bir kez değil, iki kez; Bıçağı 15-16 kez sallıyor.”

Fatih Durmaz’ın, Gamze C.’nin tutuklandıktan sonra gazetecilere 2 milyon 200 bin lira borcu olduğu yönündeki sözlerini hatırlatan Bozer, “Bu yanlış anlaşılmayı müvekkilim adına bizzat ben düzeltmek istiyorum. duyuyor.TL’ye yakın borcu var ve psikolojik şiddet sonucu eski eşleri aleyhine boşanma davası açmışlar.Müvekkilim şu anda adliyedeki kayıtlardan sabit olan 3. mağdur kadındır inşallah. son olacak, bir daha içeriden çıkıp başka bir kadına zarar veremez.Sosyal medya hesabından müvekkilime “Babanız sizi bekliyor. Kendinize dua edin. Günahlarınızdan kurtulun” demiştir. Müvekkilimin babası vefat etmiştir. Bir gün öncesinden tasarladı ve planladı” dedi.

sorgun-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu