Haber

Yasemin Şefkatli İlk Kez Hamileliğini Anlattı! “Hepimize Sürpriz Oldu”

İki yıl önce görkemli bir nikahla nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’den müjdeli haber geldi. İbrahim Tatlıses, çiftin ikiz bebek beklediğinin müjdesini vermişti. Yasemin Şefkatli hamileliğiyle ilgili ilk kez Şamdan Plus’a konuştu. Detaylar içeriğimizde…

Bir torun sahibi olacağına dair ilk söylentiyi İbrahim Tatlıses verdi. Gelini Yasemin Şefkatli’nin hamile olduğunu ve ikiz bebek beklediğini açıklamıştı.

Çift bu konuda bir açıklama yapmadı. Yasemin Şefkatli sessizliğini bozarak dün ilk kez Şamdan Plus’a hamileliğini anlattı.

Yasemin Şefkatli, “Kayınpederim İbrahim Tatlıses bizden önce davrandı” diyerek konuyu başlattı.

‘Kayınpederim İbrahim Tatlıses bizden erken davranarak hamileliğimi ve ikiz bebek sürprizimi duyurdu. Bizden önce oynadı çünkü çok mutluydu ve çok heyecanlıydı.”

Şefkatli, “Ne yapacağız paniği içindeyiz” diyerek sözlerine devam etti.

‘Tabii ki bebek sahibi olmak istiyorduk ama öğrendiğimizde yine şaşırdık. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Üstelik tek çocuk beklerken (diğeri kendini saklıyordu), ikiz olduğunu öğrenmek büyük bir heyecandı. Hala inanamadığım ve içine giremediğim duygu durumları var. Beni nelerin beklediğini, nasıl bir hayatımız olacağını düşündükçe heyecanım artıyor. Bazen ikizlerden biri kız olacakmış gibi hissediyorum. Önemli olan elbette sağlıkları.’ söz konusu.

Yasemin Şefkatli de hamileliğinin kolay geçmediğini belirtti.

‘Hamilelik şu anda biraz zorlu. Mide bulantım ve halsizliğim var. Bu dönemi daha sakin, doğal olarak, akışta geçirmek istiyorum. Fazla abartmadan en normal şekilde yaşamayı planlıyorum’.

Şefkatli, eşi İdo Tatlıses’in kendisine karşı ekstra düşünceli davrandığını söylemeye gerek yok.

‘Ido ve ben çok yakın arkadaş olmak üzereyiz, her şeyimizi paylaşıyoruz, birbirimizi çok destekliyoruz. İdo mutfakta inanılmaz yetenekli, çok güzel yemekler yapıyor. Bu ortalar ekstra fikirlidir. Bana da bu hoş aşkı yaşamak kalıyor.”

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çiftine bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu