Teknoloji

Togg için genel siparişler 20 Ocak’ta başlıyor

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, T10X akıllı cihazının genel sipariş dönemini 20 Ocak’ta başlatıyor. Türkiye’nin ilk doğuştan elektrikli akıllı cihazı T10X, Togg’un taşınabilir uygulaması Trumore üzerinden sipariş edilebiliyor. Bu yıl T10X için çekiliş olmayacak, teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bunlara göre üretim planlamasına göre gerçekleşecek.

2023 yılı boyunca Türkiye’nin 81 ilinde 19 bin 583 kullanıcıyı T10X akıllı cihazlarla tanıştıran Togg, 20 Ocak’ta tüm kullanıcılar için sipariş döngüsünü başlatıyor. 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan ve Nisan 2023’te yapılan çekilişe katılıp sipariş vermeye hak kazanamayan kullanıcılar için 15-19 Ocak tarihleri ​​arasında sipariş önceliği oluşturan sipariş ekranları, 20 Ocak itibarıyla açılacaktır. tüm kullanıcılara. T10X’e sahip olmak isteyen tüm kullanıcılar, siparişlerini Togg’un taşınabilir uygulaması Trumore üzerinden verebilecek. Sipariş verebilmek için App Store, Google Play ve App Gallery’de yer alan Trumore uygulamasını indirip kimlik oluşturmanız gerekiyor.

2024’TE TASLAK YOK, YENİ ÜRETİM YILINDA DEĞİŞİKLİKLER VAR

Bu yıl T10X için çekiliş olmayacak, teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve bunlara göre üretim planlamasına göre gerçekleşecek. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak. Akıllı cihazda kullanılan güvenlik ve konfor yazılımlarını sürekli güncelleyerek cihazların yıllarca yeni kalmasını ve dolayısıyla ikinci el fiyatının yüksek olmasını hedefleyen Togg, ayrıca şu bilgileri de paylaştı: 2024 üretim yılı T10X’lerin donanım versiyonları ve içerikleri hakkında:

Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipinde kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik karartmalı iç dikiz aynası özellikleri bulunuyor. “teknoloji ve konfor” Paket olarak sunulmaktadır. Kullanıcılar dilerlerse uzun menzil seçeneğiyle birlikte arkadan itişli V1 donanım tipini de satın alabilecekler. Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipinde V1’de sunulan özelliklere ek olarak; Elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüşlü park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar, ön cam ve ısıtmalı arka koltuk gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor. “kış paketi”acil durumlarda resen devreye giren çocuk algılama sistemi ise standart olarak sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu