Haber

Sarıgül’den İmamoğlu’na: Benim yaptığım hataları o yapmasın

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Erzincan Milletvekili seçilen Türkiye Değişim Hareketi Genel Lideri Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daha önce yaptığı hataları yapmaması gerektiğini söyledi.

İsmail Küçükkaya Halk TV’deSarıgül’ün sorularını yanıtlayan Sarıgül, şunları söyledi:

“Sarıgül yaptığı hataları yapmasın. Sarıgül hızlı davrandı. Mesela bir kongreden sonra Baykal’ın karşısına çıksaydım o gün çıkmadığım halde 40 oyla kaybetmiştim. Tecrübesizlikten kaybetmiştik. Olay şu ki; , belediye başkanı ilk dönemde seçilir, söz vererek seçilir. İkinci dönemde ise seçilir. “Yönetici seçilirse eylemleriyle seçilir. Üçüncü dönem taç mücevheridir. Bu nedenle belediye başkanlarımız ikinci dönem seçilmeli ve başarılarını taçlandırmalıdır.”

İMAMOĞLU DEĞİŞİME DAVET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yaptığı ilk açıklamada “Merak etmeyin her şey yeniden başlıyor” dedi. Umutsuzluğa kapılmamaya çağıran İmamoğlu, “Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir” dedi.

BAYKAL VE SARIGÜL YARIŞMASI

Cumhuriyet Halk Partisi 13. Muhteşem Genel Kurulu’nda dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı için Deniz Baykal’a karşı yarıştı ancak seçimi Deniz Baykal kazandı.

bucakhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu