Haber

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun basınının gücüne vurgu yaptı

Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Samsun’da güçlü bir basın yapısı var. Birlikte güzel işler yapacağız.”

Vali Orhan Tavlı, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samsun basınının gücünden ve birlikteliğinden memnun olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı, “Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Basın alanında güçlü bir şehir olan Samsun’da basının sağladığı birlik ve beraberlik, Gazeteciler bizi son derece mutlu ediyor. Şehrimizin tanıtımı noktasında hep birlikte güzel çalışmalar yapıyoruz.” “Öyle yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladık. Samsun’daki bu özel ve anlamlı gün nedeniyle gazetecileri bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Samsun Basın Müzesi

Vali Orhan Tavlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Samsun basınına yönelik güzel sözlerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Kalkınma için görevlerinden hiçbirini esirgemeyen gazeteciler olarak, Bunun için Samsun’a minnettarız.”Bundan sonra da aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize kazandıracağımız ‘Basın Müzesi’ başta olmak üzere birçok eserin hazırlık aşamasındayız” dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Tavlı ve gazeteciler günün anısına hep birlikte fotoğraf çektirdi. Hayatını kaybeden Samsunlu gazetecilerin fotoğraflarının yer aldığı köşeyi inceleyen Vali Tavlı, “Hayatını kaybeden değerli basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum.” -SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu