Haber

Ocak Partisi Kurucusu Canpolat: Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız

OCAK Partisi Kurucusu Kadir Canpolat, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Türkiye’nin tek yürek olduğunu belirterek, “Hiçbir şer güç ve şer ittifakı birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, asla bozamayacaklar. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”

Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat yaptığı yazılı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Türkiye’nin tek yürek olduğuna ve bunun artarak devam etmesi gerektiğine dikkat çekti. Canpolat, “Hiçbir şer güç veya şer ittifakı birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, asla bozamayacaklar. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”

“HİÇBİR GÜÇ BİRLİK VE BERABERİMİZİ BOZAMAYACAK”

Amerikan savaş gemisinin Türkiye karasularına girdiği iddialarını değerlendiren Kadir Canpolat, “ABD savaş gemisinin Türkiye’de ne işi var? Biz Ocak Partisi ve Osmanlı Ocakları olarak ABD savaş gemisinin Türkiye karasularına çıkmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye Devletimiz de ne olduğunun farkında ve asla yapmayacak.ABD deprem nedeniyle Türkiye’ye destek vermek istiyorsa savaş gemileri yerine battaniye ve su göndersin.FETÖ ve PKK/PYD gibi terör örgütlerini kullanmaktan vazgeçsinler. Türkiye’ye karşı.Arkasında kimin olduğunu çok iyi biliyor.Amerika’nın Türkiye’ye karşı planladığı darbe ve işgal senaryosu işe yaramadığı gibi bundan sonra da düşündüğü ve planladığı tüm senaryolar da yürümeyecektir.Bu aziz millet, onların kirli oyunlarını ve senaryoları atıp çöpe atın.Amerika uzun zamandır Türkiye’ye karşı düşmanca bir tavır içindedir.Felaket sırasında nasıl birlik ve beraberlik içinde olduklarını gördük.Hiçbir şer güç veya şer ittifakı bizi bozamayacak. birlik ve beraberliği asla bozamayacaklar.”

mesudiyeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu