Haber

Masada Akşener’siz ilk buluşma! 5 başkandan ortak açıklama!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

LİDERLER MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE TOPLANDI

Bunun üzerine Millet İttifakı’nın diğer 5 partisi Pazartesi günü yapılacak Olağan Altılı Masa’nın 13’üncü toplantısı öncesi muhteşem bir şekilde bir araya gelme kararı aldı.

TOPLANTI 4,5 SAAT SÜRDÜ! ORTAK AÇIKLAMA YAPILDI

Saadet Partisi genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı saat 17.00’de başladı. 4,5 saat süren toplantının ardından alınan kararlar açıklandı.

5 liderin ortak açıklamasında şu sözler yer aldı;

‘AYNI YÖNDE DEVAM…’

Millet İttifakı olarak Saadet Partisi’nin konut sahipliğinde bugün sona geldik. Toplumumuzun tüm kesimlerinin en geniş yelpazede temsil edildiği, milletimizin kurmuş olduğu soframız hangi unsur ve amaçla olursa olsun ilk gün nasıl kurulmuşsa bugün de aynı doğrultuda çalışmalarını sürdürme kararlılığındadır.

Milletimizin deprem nedeniyle yaşadığı acıların ve bu acıların yaşanmasına neden olan yönetimin acizliğinin üzerini hiçbir gelişme örtemez. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm bu idari zafiyetlerin giderilmesini ve tüm vatandaşlarımızın imanlı şehirlerde ve imanlı konutlarda yaşamaları için gerekli tedbirlerin alınacağını taahhüt ediyoruz. Millet İttifakı’nın belediye başkanları şimdiden bu taahhütleri yerine getirmek için çalışıyor.

Yola çıktığımız ilk günden beri ortak akıl, istişare ve mutabakatla bir süreç yürütüyoruz. Yeni bir dönemin şafağında olduğumuzun bilinciyle; Bu topraklarda umudu yeniden yeşertecek ve güzel ülkemizde insan onuruna yakışır yaşam kurallarını her zaman birlikte tesis edeceğiz.

‘YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’

Geçmişe ve bugüne bağlı kalmadan “Yarının Türkiye’sini” inşa etmeye ve yaşatmaya kararlıyız! 85 milyon insanımızın hiçbir ferdini dışlamadan, kimsenin kalbini kırmadan, inancını kırmadan yolumuza devam edeceğiz.

Amacımız; Kaybedeni olmayan bir zaferdir!

ADAY DUYURUSU PAZARTESİ

Bu içerikte; Bir önceki toplantımızda kararlaştırdığımız gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partisi ev sahipliğinde yine bir merkeze geleceğiz.

Ortak mutabakata vardığımız 28. Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımıza ilişkin nihai açıklamayı ve geçiş süreci yol haritasını kamuoyu ile paylaşacağız.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu