Sağlık

Konya’nın seyyar dişçi aracı Hatay’da

KONYA (İGFA) –Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yüzyılın felaketinin ardından Hatay’ı tekrar ayağa kaldırmak için Konya’nın tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak deprem bölgesinde altyapı, lojistik, su işleri gibi her türlü insani ihtiyacı karşılamaya çalışırken, depremzedelerimizin sağlığına da elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz. taşınabilir mutfaklar, iletişim ve güç kaynağı. Bu kapsamda Konya Diş Hekimleri Odamız ile hayata geçirdiğimiz Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracımız depremzedelerimiz için Hatay’ın Defne ilçesinde hizmet vermeye başlamıştır. Konya olarak Hataylı kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Allah devletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Konya Diş Hekimleri Odası Lideri Mete Algen, “Konya’dan tüm diş hekimleri ve diş sektörü olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bize tahsis ettiği, içeriği diş kliniği gibi donatılmış otobüsle Hatay’a geldik. Acıya merhem olmak için buradayız. İnşallah diş tedavi hizmeti de vereceğiz. Konya, Karaman ve Aksaray’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllü diş hekimlerimizle birlikte burada depremzedelerimiz için bu hizmeti vereceğiz.

ferizliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu