Haber

İzmir’de Kırmızı Işıkta Geçen Araç Güvenlik Görevlisini Öldürdü

Kardeşinin kullandığı motosikletle işten eve dönerken kırmızı ışıkta geçen hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Kübra Arslan’ın (27) annesi Ayfer Arslan, “Çocuklarımızın sevinci” dedi. ev gitti.”

Kaza, önceki akşam saat 23.00 sıralarında Urla ilçesinde meydana geldi. Kübra Arslan, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı AVM’den, mesai bitiminde ağabeyi Murat Arslan’ın (18) kullandığı 35 BIV 201 plakalı motosikletle evine gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, Urla-İzmir karayolu EGİAD Kavşağı’na geldiklerinde, yeşil ışık yandığında Urla yönüne dönen Arslan’ın kullandığı motosiklete, Bahri Karaca yönetimindeki 35 KZS 91 plakalı hafif ticari araç çarptı. , kırmızı ışıkta geçti. Kaskını takan motosiklet sürücüsü Murat Arslan yaralanırken, ablası Kübra Arslan ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından motosiklet sürücüsü Arslan, Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Arslan’ın vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirlenerek ilçedeki özel hastaneye sevk edildi. Arslan’ın muayenelerinin ardından bir dizi ameliyata gireceği bildirildi. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kübra Arslan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şoför Tutuklandı

Kazanın ardından olay yerinden ayrılan hafif ticari araç sürücüsü Bahri Karaca, ertesi gün sabah saatlerinde polis merkezine giderek teslim oldu. Karaca, polise verdiği ifadede, “Motosiklete çarpmamak için frene bastım ama kazayı önleyemedim. Böyle olmasını istemezdim. Çok üzgünüm” dedi ve polise sevk edildi. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

10 YIL ÖNCE URLA’YA TAŞINDI

Kübra Arslan’ın, annesi Ayfer, marangoz babası Aytekin Arslan ve 4 kardeşiyle birlikte 10 yıl önce daha iyi bir yaşam sürmek için Ankara’dan Urla’nın Balıklıova İlçesi’ne geldikleri, ardından ilçe merkezine taşındıkları öğrenildi.

‘BUDDICE KUŞUNUN ADINI BİLE KOYAMADI’

Kazadan bir gün önce doğum gününü kutlayan kızının vefatıyla büyük üzüntü yaşadığını, sakinleştirici iğneye zar zor dayanabildiğini söyleyen Ayfer Arslan, şöyle konuştu: “Evimizin neşesi gitti. artık bizi güldürecek mi? Doğum günü için ona bir muhabbet kuşu almıştım, o adını bile veremeden muhabbet kuşu yere düştü. Kızıma çarpan şoföre en ağır ceza verilmeli.” “Verilmesini istiyorum” dedi.

Kübra Arslan’ın bugün memleketi Ankara’daki Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu