Yaşam

Axis Kağıthane’de Karne Festivali başladı

Axis Kağıthane AVM, Karne Festivali ile öğrencilere unutulmaz bir yarıyıl tatili sunuyor.

Axis Kağıthane AVM’de çocuklar Rafadan Ekibi ile buluşacak, Planetaryum’da uzayın sırlarını keşfedecek, eğlenceli kukla gösterileri ile gülecek, ‘Hayal Et Dilediğin Gibi Boya’ etkinliği ile hayallerini duvarlara yansıtmaya devam edecekler.

Cendere yolu üzerinde merkezi konumu ile dikkat çeken Axis Kağıthane AVM bu dönem de çocukların favori adresi olacak. Tahlil Okulları iş birliği ile düzenlenen Axis Kağıthane AVM Scorecard Festival, çocuklara unutulmaz bir dönem vaat ediyor. 20-21-22-28-29 Ocak ve 4-5 Şubat tarihlerinde Axis Kağıthane AVM’nin -1. katında gerçekleştirilecek olan Scorecard Festivali’nde minikler Planetaryum’da uzayın sırlarını keşfedecek ve eğlenecek. Şişirilebilir Dart Oyunu ve Üst Çubuk’ta. Axis Kağıthane AVM’de yüz boyama etkinliği, eğlenceli kukla gösterileri, Resim Atölyesi ve yüzlerce balon minikleri bekliyor.

Ekip İmzaladı

Son filmi ‘Rafadan Ekibi: Galaktik Ekip’ ile çocukların hayal gücünü bir kez daha fetheden Rafadan Ekibi, yarıyıl tatilinde Axis Kağıthane AVM’de olacak. ‘Ekip İmzada’ adlı gösteri etkinliği ve imza günü 25 Ocak’ta 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. ‘Hayal Et Dilediğin Gibi Boya’ etkinliği her pazar olduğu gibi sömestr tatilinde de çocuklarla buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu