Sağlık

Akhisar Sağlık Merkezine Kavuşuyor

Akhisar İlçesi’nde kasım ayında temeli atılan Sağlık Merkezi’nin imalat çalışmaları devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi iş birliğiyle geliştirilen Sağlık Merkezi’nde yüzde 35 seviyelerine ulaşıldı.

İnegöl’ün yeni gelişme bölgesi olan ve hızlı yapılaşmanın yaşandığı Akhisar bölgesinde eksiklerin giderilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan sağlık merkezi inşaatına ilişkin ilk adım Kasım ayında atıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi iş birliğiyle Akhisar İlçesi Bahar Caddesi’nde sağlık merkezi yapılması için çalışmalara başlandı.

BAŞKAN TABAN İNŞAATI İNCELEDİ

Kasım ayında temeli atılan Sağlık Merkezi’nde kısa sürede hızlı ilerleme kaydedildi. Duvar örme işlemleri tamamlanan binada çatı üretimine başlandı. Belediye Başkanı Alper Taban, kısa sürede yüzde 35’e ulaşan şantiyede dün beraberindeki heyetle incelemelerde bulundu. Çalışma hakkında bilgi veren Lider Taban, “Sağlık Merkezi Akhisar bölgemiz için önemli bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacın karşılanması için Büyükşehir Belediyemiz malzemeleri temin etti, biz de İnegöl Belediyesi olarak işçiliği üstlenip imalat çalışmalarına başladık. Sağlık Merkezimiz Bahar Caddesi üzerinde 178 m2 taban alanına sahip tek katlı bina olarak inşa edilmektedir. Çevresinde 1000 m2 yeşil alan, 650 m2 sirkülasyon alanı, 200 m2 çocuk oyun alanı ve 8 araçlık otopark bulunacaktır. Sağlık Merkezimiz 4 doktor kapasiteli olacaktır. Toplamda 3 milyon TL’ye mal olan çalışmayı en kısa sürede tamamlayıp hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

alpuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu