Haber

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin: Halkımızın gönlünü kazanmak önemli

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Bizim için asıl önemli olan halkımızın gönlünü, halkın rızasını kazanmaktır. Böyle çalışırsak en güzel sonuçlara hep birlikte ulaşırız.” söz konusu.

Kırıkkale’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen ilçe ve belde belediye başkan adaylarına yönelik tanıtım programında Şahin, 31 Mart’a kadar gece-gündüz, yakın-uzak, fırtına ve fırtınaya kulak asmadan çalışacaklarını söyledi.

Dev gibi işler bırakmak için karınca gibi çalışacaklarını belirten Şahin, “Bizim için asıl önemli olan halkımızın gönlünü, halkın rızasını kazanmak. Böyle çalışırsak en iyi sonuçlara ulaşırız. Gönülden, adil, ulaşılabilir, şefkatli, vizyoner, çağdaş, kucaklayıcı, “Dinamik, kapsayıcı, vatansever ve gerçek bir belediyecilik anlayışıyla güzel Kırıkkale’mize hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“AK Parti Türkiye’nin partisidir”

Şahin, AK Parti’nin, Türkiye’yi dünya milletler ailesi içinde hak ettiği yere getirmek amacıyla aziz milletimizin kalbi, vicdanı ve aklıyla kurulmuş bir parti olduğunu belirtti.

AK Parti’nin millet tarafından kurulduğunu ve sadece onun tabelasını astıklarını vurgulayan Şahin, şöyle devam etti:

“AK Parti’yi milletimizle birlikte kurduk, büyüttük, bu güne kadar getirdik. Önümüze çıkan engelleri aziz milletimizle birlikte aştık. Biz ülkemizi büyük kılmak için bir araya gelen takımların partisiyiz. Sahip olduğumuz milli, manevi ve ahlaki değerlerimiz ile 21. yüzyılın parlayan yıldızı AK Parti, “Dünyayı güneş gibi aydınlatan, bugün medeniyetimizin bayraktarlığını yapan bir partidir. AK Parti sadece bir bölgenin, grubun, zümrenin, etnik kökenin, mezhebin, mezhep partisi değildir. AK Parti Türkiye’nin partisidir.”

“Enflasyonla mücadele devam edecek”

Şahin, tecrübe ve bilgi birikimleriyle şehirlere hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Milletin kendilerine koyduğu hedefler doğrultusunda siyaset yaptıklarını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

“Gündemimiz milletimizin gündemidir. Milletimizin gündeminde ne varsa bizim gündemimizdedir. Milletimizin derdi ne ise onu çözecek bir siyaset anlayışına sahibiz. Enflasyonla ve yüksek hayat pahalılığıyla mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemiz dimdik ayaktadır. Bölgesi bir inanç ve istikrar adasıdır. Ancak coğrafyamızın etrafında savaşları, çatışmaları, kan ve gözyaşını hepimiz görüyoruz. Bütün bunlar bazı sıkıntılara neden oluyor. İnşallah bu zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Başta emeklilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın alım gücünü artıracağız, bundan sonra da her zaman birlikte çalışacağız, almaya devam edeceğiz.”

Programda AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile Kırıkkale Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Saygılı da konuşmalar yaptı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve partililerin katıldığı programda tanıtılan ilçe ve belde belediye başkan adayları şöyle:

“Bahşılı Haydar Gülçimen, Balışeyh Ali Dedelioğlu, Çelebi Yaşar Erdemir, Delice Yılmaz Uyan, Keskin Ekmel Cönger, Sulakyurt Seyfettin Çetiner, Yahşihan Ahmet Sungur, Çerikli ilçesi Nuh Şahin, Hacılar ilçesi Osman Erdoğan.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu