Haber

Adanaspor-Bodrumspor maçı sonrası

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında sahasında Bodrumspor’a 2-1 mağlup olan Adanaspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç, “Çok iyi oynadığımız maçta yine basit bir hatayla yenildik ve galibiyeti görmedik. Bizim kaleye gol tehlikesi.” dedim.

Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, yeterince oynayarak kaybettikleri için üzgün olduğunu dile getirdi.

Bireysel hatadan dolayı eksik kaldıklarını ve maçın son bölümünde yenildiklerini belirten Kılıç, “Maalesef bu sorunu çözemiyoruz veya çözmekte çok geç kaldık. Üzgünüm önemli bir olaydı. Maçı kazanmak ve alttan çıkmak için oynadık ama çok iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik.” konuştu

Hakemlerin de hata yapabildiğini belirten Kılıç, “Bence hakem ilk yarıda rakibe yüzde 100 kırmızı kart vermeliydi ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü savunma hatalarımız var. Savunma hataları var. Bu da her maça yansıdı. Yine oyun çok basit, çok iyi oynadık ve gol tehlikesini de golü görmedik. Yanlışlıkla kaybettik.” sözlerini kullandı.

Bodrumspor cephesi

Bodrumspor Teknik Müdürü İsmet Taşdemir, 3 puan aldıkları için sevindiğini ifade etti.

Her iki takımı da tebrik eden Taşdemir, “Bugün yenilebilirdik. Oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi. İsabet oranımızı daha fazla geliştirmemiz gerekiyor çünkü bu bizim oyunumuz değil. Kazandık, mutluyuz. Biz de yerimizi koruduk.” Ama özellikle oyun olarak iki haftadır iyi oynamadığımızı düşünüyorum.” dedim.

Hakemin kararlarına değinen Taşdemir, şunları söyledi:

“Gördüğüm duruma göre ilk yarı onda kalmak zorunda kaldık ama bütün hakemlerimizin takdirleri farklı. Standart bir görüşleri yok, bu beni rahatsız ediyor. Geçen hafta biz de zarar gördük. Bence Adanaspor zarar etti.” Bu hafta da. Çünkü çok erken, dakikada on. “Bir kişi kalacaktık. Bence maçın dönüm noktası buydu. Ama maça bir bütün olarak baktığımızda kazanmak isteyen tek bir grup vardı. İyi oynamasak da kazandık ve 3 puan aldığımız için mutluyuz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu